2011. január 30., vasárnap

Díjeső

   Mónika, a frissen indult Kreatív konyha szerzője és Gesztenye, a már korábban általam is ajánlott Bonbon mánia blog gazdája voltak ezúttal olyan kedvesek, hogy megajándékoztak egy, amúgy elsősorban kezdő blogolóknak ajánlott díjjal. Azthiszem határeset lennék etéren, hisz az első blogszülinapom még jóval arrébb lesz, mégis már annyi szép dolgot, új élményt, bontakozó barátságot zsebeltem be az irományaim kapcsán, hogy néha magam is elgondolkodom hogyan is lehetséges ez ennyi idő alatt és egyáltalán érdemes vagyok-e én erre...


A díjhoz tartozó instrukciók:

- Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.
- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
- Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.
- Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.

A díjat továbbadnám:

Beastie -nek, akihez mindig jó benézni, ha az ember egy kicsit jobb kedélyre vágyik kiegészítve egy-két jó recepttel is.
Millye -nek, kedves barátnémnak, aki nemis olyan régen szeretett bele a tortakészítésbe, még emlékszem az első szárnypróbálgatásokra, azóta pedig már kész gyönyörűségeket készít.
és
Móni-nak, aki ugyan nem Gasztroblogger, de a blogját (és a lányát) imádjuk mi is és még sokan mások, amit az is bizonyít, hogy tőle érkezik a 3. legtöbb olvasó az Ízmorzsák-ra (2 Gasztrogyűjtőoldal után).

4 megjegyzés:

Beastie írta...

jaj már, igazán kedves, ismét egy kis kategória bővítés, lassan kellene nyitnom egy rólam mondták rovatot :)

a díj Nálad is jó helyen van, nálam meg most már ötös szorzóvá érett, megyek is módosítani az eredeti, egy héttel ezelőtti bejegyzést.

és hajrá gasztrokadét, még jönnöm kéne ide is egy remake-kel.

Móni írta...

Drága! De boldog vagyok, hogy rám gondoltál! (Azért meg külön, hogy ontom hozzád a látogatókat. :D)
Igazából kevéssé izgalmas a blogom, de a közzététellel nincs gondom.
Többet emilben... ;-)

Millye írta...

Nagyon köszönöm, hogy rám is gondoltál!

Elif írta...

Nagyon szívesen mindhármótoknak!