2011. november 7., hétfő

Juszt is Hozzászólok!

   Szólj hozzá te is "Juszt is!" ezen a héten a bejegyzésekhez a blogokon, ahol éppen nézelődsz! Én megteszem! Jó kis kezdeményezés indult a 'Csipetnyi szeretettel' blogról. Lépjünk ki a félhomályból és irjuk le, ha tetszik (vagy ha nem)!
 

12 megjegyzés:

Névtelen írta...

Juszt is! :) Nem tudom, hogy ez jó kezdeményezés-e vagy nem... De majd meglátjuk!

szepyke írta...

Juszt is megírom, hogy nem kell mindenhez hozzászólni... Ugye, nem arra gondoltatok, hogy ilyen kommentek szülessenek: jaj, de szép, jaj de jó, jaj de megkóstolnám..?
Ezeknél nekem sokkal többet ér, amikor az olvasó kommentel, kérdez vagy dicsér, esetleg bírál. Mert az valós visszajelzés... Jól gondolom?:)
Nah, most juszt is hozzászóltam... remélhetőleg nem indítok el ezzel lavinát magam felé...:))

Ani írta...

Lehet, hogy Én értetlen, de eddig nem kommenteltetek?? Az én oldalamon lehet nem csak tapsikolni, hanem valós kommenteket írni, tanácsot adni, kérni. Gondolom máshol is. Mi ebben az új? Elmagyarázná valaki?

Elif írta...

Nem tudom, tényleg majd kiderül...

Szepyke: nekem így egy hét alatt, mert ugye ez csak erre a hétre szól különösebb bajom a "jajj de szép" kommentekkel sem lenne (amúgy sincs persze), azért mert akár akadhatnak olyanok akik létezéséről nem is tudok, vagy arról, hogy egyébként néha járnak nálam... mert én pont ilyen vagyok, barangolok sok blogon, visszatérek, gyönyörködök, ámulok, kiborulok, de 10-ből egyszer ha írok valamit. Az olvasott külföldi blogokbol jó ha 2-3-ra kommenteltem ezidáig összesen, de most venni fogom a bátorságom és írok, hogy miért szeretem, miért járok vissza és akár azt, hogy még mire lennék kíváncsi. Szóval én eléggé magamra tudom venni ezt a dolgot, igazából ezért csatlakoztam, hátha más is érez hozzám hasonlóan. :)

Ani írta...

Ja, különben az előttem íróról pont nem mondható el, hogy leközli a nem buta, tapsikolós véleményeket is. Sok helyen írnak zsír hülyeségeket, ha az ember intelligensen hozzáfűz valami értelmeset is, meg sem jelentetik. Ilyen a tipikus magyar mentalitás. Lesipusi...

Elif írta...

Egyébként meg elsőkézből tudom, hogy nem mindenki mer kommentelni - lehet baromságnak tűnik, de ez bizony így van. Már többen kérdezték anyukámat, hogy "és tényleg írhatnak nekem és tényleg válaszolni fogok?". Ok mi ebben benne vagyunk fejtetőig, de nem mindenki van így ezzel.

ETTŐL FÜGGETLENÜL nehogy haragudjatok rám, hogy én kitettem ezt a cuccot most, nektek nem kell, ez nem valami járvány, hogy védekezzünk mert elkapjuk. :D

szepyke írta...

Teakert, ezt nem értem... mit nem közlök le? Én vagyok az előtted kommentelő, de nem értem, hogy mit nem közlök le...:O

Elif, semmi gondom azzal, hogy közzé tetted ezt, hiszen ez a te blogod, én csak a véleményemet írtam le, miszerint, én például nem azért írok blogot, hogy simogassák a buksimat, hogy jaj, de ügyes voltál... a legtöbb olvasó nem kommentel, csak olvas. Akkor ír, ha kérdése vagy véleménye van. Az, hogy a bloggerek egymásnál kommentelnek, meg azért mindegy, mert nem ők általában nem készítik el egymás receptjét, maximum megdicsérik a képet, a receptet... de elkészíteni hidd el, hogy ritkán szokták... Abban igazad van, hogy sokan nem mernek kommentelni, viszont sokan nem is akarnak... és ezzel szerintem nincs baj, mert nincs mindenkinek olyan közléskényszere, mint például annak, aki blogot ír... de ez az én véleményem... :)))

Ani írta...

Szepyke már mindegy! Akkor vettem a lapot és léptem tőled! Bocsika...

szepyke írta...

Teakert, aki menni akar, azt hagyni kell... jön helyette más...:)
Bocsika...:)

Ani írta...

Hát buta tyúkok oldalán nem is blamálom magam. Van ott elég..nem bocsika

szepyke írta...

Az előttem kommentelőnek írom, hogy ezt az "eszmecserét" nem itt kellene, mert nem Elif blogját kellene teleírnod a besérüléseiddel...

Elif, ne haragudj, részemről ez a "párbeszéd" lezárva, ha gondolod, töröld a hozzászólásaimat. Egyáltalán nem akartam a blogodon ilyen stílusban levelezni, csak ha már megszólítanak, válaszolok. Nem hiszem, hogy olyan dolgot írtam, amire így kellett volna reagálnia fölöttem kommentelőnek... de már mindegy, mert én ebből az eszmecseréből kiszálltam, a továbbiakra nem reagálok.

Anita Anse írta...

Nekem speciel tetszik ez a megmozdulás. Én például igen is kíváncsi vagyok rá, hogy egy jó dolgot hoztam-e össze vagy sem. Valamit elrontottam vagy sem. Azt, hogy nem ért mindenki egyet ebbe a témában az normális, mert nem vagyunk egyformák. Minden esetre én örülök a visszajelzéseknek a blogomon vagy a blog facebook oldalán, de szerintem sokan vannak így ezzel.