2012. január 11., szerda

Keşkül, a török mandulás puding és egyéb pudingregék

   Történt, hogy a Nosalty szerkesztősége volt olyan kedves, hogy felkért engem a heti gasztroblogger rovatába írjak egy kedvem szerinti cikket, receptet. Mivel konyhai forgolódásaimat a Nosalty-n kezdtem anno közzétenni, majd az ottani kedves kommentek hatására lendületet kapott ez a blog is, nagyon szívesen eleget tettem a felkérésnek.
   A török tejes desszertekről szóló irományomat a Keşkül (mandulás puding) receptjével együtt tehát a Nosalty oldalán - itt - olvashatjátok.


2 megjegyzés:

Marika írta...

Nagyon jól hangzik a recept! Én a NoSaltyn találtam rád!:)

Petra írta...

Gyönyörüek a kepek! Jopofa lett a cikk, olvastam. Hiaba, a török desszertekröl lehetne regelni hajnalig...