2011. június 6., hétfő

"Össznépi nassolás" JÁTÉK

   Induljon hát az újabb játék, alig 1 hónapos késéssel az első Blogszülinapom alkalmából! Igen, május 8-án volt egy éve, hogy úgy éreztem a fakanál mellett fotómasinát és billentyűzetet kell ragadnom, hogy a konyhámban gőzölgő elsősorban igazán török fogások receptjeit az érdeklődőkkel megosszam. Azóta persze felkerült ez is, az is, innen is, onnan is, zene, ékszer és miegymás, volt már játék is nem egyszer...


   Az élet úgy hozta, hogy idén se nekem, se az Ízmorzsáknak nem jutott szülinapi torta, az élet csak úgy elsuhant mellettünk a tavaszi hónapokban, így arra gondoltam segítsetek ti egy webes bulit csapni! A cél egy ÖSSZNÉPI NASSOLÁS AZ EGÉSZSÉGÜNKRE. Ha beszállsz jól jársz, hisz megtömöd a bendőd, mellette pedig lehet még az első és egyelőre egyetlen SUMMER FUN szett is a tiéd lesz!

Hogy mit kell ehhez tenned?

--- Bökj egy gyertyát bármilyen édes süteménybe (vagy csokoládé szeletbe) - akár saját készítésű, akár vásárolt.
--- Helyezz mellé egy lapot (papírt, fecnit), amin jól olvashatóan szerepeljen az "ÍZMORZSÁK 1 éves" felirat és ha kedved tartja valamilyen születésnapi köszöntés - utólag nem ér a képre szerkeszteni a feliratot.
--- Fotózd le a kompozíciót (akár te is szerepelhetsz a képen) - bármilyen masinával, akár mobiltelefonnal, majd fogyaszd el az ehető részeket!
--- Töltsd fel a képet az Ízmorzsák Facebook oldalán az Üzenőfalra vagy küldd el e-mailben az edina.tekten(kukac)yahoo.com címre.

   A beküldött képekből készített montázs felkerül majd a blogra is. A beküldők között pedig kisorsolásra kerül a képen látható igazi bolondosan nyári, egyedi ékszerszett (Summer Fun Pink&White).

Beküldési határidő: 2011. június 12. 12.00, sorsolás még aznap este!

5 megjegyzés:

Bianka írta...

Még sok szép blogos évet kívánok

Kati írta...

Boldog Blogszülinapot kívánok, jövök én is játszani és ünnepelni.

Turák Kinga írta...

Boldog szülinapot! Azt hiszem, ebből most kimaradok, esküvőre megyünk hétvégén, és még a nászajándék csak fejben van meg... :D :D :D

Erika írta...

Szia! Nekem is hasonlóképpen elmúlt a pillanat torta nélkül, ezért írok most! És játszok is Neked-Veled, mert nagyon tetszik a csecsebecse is ám!

Névtelen írta...

Facebookra már feltettem egy képet, de azért nézd meg itt, kicsit kifejtősebb és több kép van: http://florakonyha.blogspot.com/2011/06/tejfolos-kremes.html
Boldog szülinapot! :)