2011. január 30., vasárnap

Visszatérés Üvegfestés Földre... avagy Nyereménykiegészítés GK

   Igen - igen végre újra festésben, már nem is emkékszem mikor fogtam üvegfestéket és fogpiszkálót úgy a kezemben, hogy valami befejezettet alkottam, valamit ami tiszta elégedettséggel töltött el. Valamikor a várandósságom előtt volt talán ilyen utoljára, talán 3 éve, vagy több is...


   Persze nem vágtam bele rögtön a Sixtus-kápolna mennyezetfreskójának üvegre való átvitelébe, egy 2 éves mellett azért még nem álmodom hú de nagy lélegzetvételű dolgokról. Ezt a kis 4 darabos medál-kollekciót - melyet Megújulás-nak kereszteltem el - is kb. 3 nap alatt sikerült végérvényesen befejezni, de ez is teljes elégedettséggel és büszkeséggel tölt el most. Egy újabb kicsi lépés afelé, hogy megtaláljam korábbi önmagam.


   Na és hogy a sorsuk mi lesz, mit is keres ez a bejegyzés itt az Ízmorzsák blogon? Bizony a Gasztrokadét Játék 3 Nyeremény-csomagját egészíti majd ki egy-egy darab. A negyedik tulajdonosa pedig azthiszem egy kedves rendszeres olvasóm lesz, aki szintén sorsolás útján kerül majd kiválasztásra - de ennek részleteiről később!


A játék jan. 31-ig tart, bővebben olvashatsz róla: itt.
A Nyereményeket megtekintheted: itt.

6 megjegyzés:

Eszter írta...

Imádom! Mind!
Még, még, még! :-)))

Eszti írta...

máris sajnálom, hogy mára hagymás májat álmodtam meg valami jó kis török menü helyett :(

Elif írta...

Köszönöm a kommentelő Eszter hadnak! :D

Eszti: esetleg egy Nutellás ital uzsira? Na? ;)

Moha írta...

Nagyon szépek! Néha bízd a kis imposztort az apukájára, ha a felszabaduló idődben ilyen szépségek születnek!!

Elif írta...

Köszi Moha! Hát ha az ilyen egyszerűen menne, de sajnos őkelmét hajtja a csillapíthatatlan vágy, hogy minden ilyesmiből kivegye a részét... :) ami egyelőre nagyrészt a szétkenés, szétdobálás, megkóstolás lenne. Látod ez az ami miatt neki mertem állni mézesezni, de aztám persze rájöttem, hogy mennnnyire más is a kettő. :)

Bianka írta...

Nagyon ügyes vagy, tényleg szépek, mutatósak