2011. január 2., vasárnap

GASZTROKADÉT játék és BUÉK!

   Új Év köszöntéseképp elindítanám itt és most a legeslegelső, és reményeim szerint korántsem utolsó GASZTROKADÉT megmozdulást, melynek végén a résztvevők között kisorsolunk egy igazi Ízmorzsák Mindentbele ajándékcsomagot plusz 1-2 meglepetésajándékot. - A nyereményekről bővebben később!

A részvétel feltételei:
A játékban BÁRKI részt vesz, aki:
   Elkészíti az http://izmorzsak.blogspot.com/ oldalon található ételek bármelyikét az itt található recept alapján! A (felismerhető) eredményt lefotózza (a fotó minősége nem számít) és feltölti az Ízmorzsák Facebook oldalának Üzenőfalára VAGY elküldi e-mail-ben az edina.tekten(kukac)yahoo.com címre - az ide küldött képeket én fogom közzé tenni szintén a Facebook oldalon!

   Egy-egy étel számít egy-egy nevezésnek, tehát egy személy több fotót is feltölthet/beküldhet (különböző ételekről) és ezzel nagyobb esélyre tehet szert!

A fényképeket mostantól 2011 jan. 31-én 24.00-ig várjuk! Sorsolás: 2011 febr. 1-én!

Gasztrobloggerek figyelmébe:
   Kedves Gasztroblogger-társaim, amellett, hogy szívesen látlak titeket is természetesen a játék résztvevőiként, külön megtisztelnétek vele, ha a játékot (akár a Logóval együtt), amennyiben tetszik továbbvinnétek saját blogotokra és ezzel is népszerűsítenétek receptjeiteket bármikor a jövőben! Ez esetben ha visszajeleztek róla, nagyon szívesen felhívom a nálatok induló játékra is kedves olvasóim figyelmét!

11 megjegyzés:

Bianka írta...

BUÉK :)
Nagyon ötletes játék :)

Ági, aki főz írta...

BUÉK! és igyekszem majd nagyon!

Tücsök Bogár írta...

Boldog Új Évet Kívánok!
Én a golyóváraddal kezdek :)!

Aldebaran írta...

BUEK! Ez nagyon jo otlet, en is jatszom!

Millye írta...

BUÉK! Azt hiszem én is benevezek :)

Elif írta...

Köszönöm szépen! Remélem is, hogy beszálltok lányok legalább egy-egy fotóval, már alig várom, hogy lássam mire esett a választásotok! :)

Mimi írta...

Szemezek a receptekkel, nehéz a döntés, mert olyan sok finomság van nálad :)

Elif írta...

Ezt örömmel olvasom Mimi, remélem még a játék befejezése előtt sikerül döntened és te is csatlakozol valamivel! :)

boxa írta...

A játék tök jó volt, ha otthon lennék még több receptet csinálnék meg, illetve csináltam is csak akkor még nem fotóztam. :)
pusz

boxa írta...

A játék tök jó volt, ha otthon lennék még több receptet csinálnék meg, illetve csináltam is csak akkor még nem fotóztam. :)
pusz

Elif írta...

Köszönöm Bogi a lelkes részvételt, így is kitettél magadért, ügyes vagy! Puszi