tag:blogger.com,1999:blog-4150538261036935089.post5023566641465267726..comments2023-07-01T17:28:52.732+02:00Comments on Ízmorzsák Elif módra: Semmi csel, csak "Recsel" - sárgabarakbólElifhttp://www.blogger.com/profile/18159685017802285792noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4150538261036935089.post-18240213070965485222011-07-28T09:24:16.330+02:002011-07-28T09:24:16.330+02:00Na, ez nekem az idén nem jött össze. Mire meglett ...Na, ez nekem az idén nem jött össze. Mire meglett a barack, elromlott az idő. Ládába tettem a barackot, majd gyümölcslevesbe meg gombócba jó lesz a télen.<br />De talán jövő évben!marisz57https://www.blogger.com/profile/13621747415690644493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4150538261036935089.post-6929360462774595462011-07-16T17:11:15.299+02:002011-07-16T17:11:15.299+02:00Szia marcsi! Gyors voltál! :) Azért azt ne várd, h...Szia marcsi! Gyors voltál! :) Azért azt ne várd, hogy olyan magyar féle lekvár sűrűségű lesz, mert olyannak nem is kell lennie, mi ezt úgy fogyasztjuk mint a mézet, ill. vaj helyett kaymakot eszünk hozzá, ez egy tejkrém féleség, ebből veszünk kicsit a falat kenyérre, amit utána megmártunk a szirupban, vagy ráfolyatjuk azt. Kaymak helyettesítőt is készíthetsz, ehhez találsz leírást itt: http://izmorzsak.blogspot.com/2010/09/repa-edesenm-cezerye-tejkremkupolaval.htmlElifhttps://www.blogger.com/profile/18159685017802285792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4150538261036935089.post-70103723273556889182011-07-16T15:20:58.080+02:002011-07-16T15:20:58.080+02:00Szia Elif.
Hát nagyon kivácsi vagyok milyen lesz.
...Szia Elif.<br />Hát nagyon kivácsi vagyok milyen lesz.<br />Mennyire sűrűsödik be.<br />Már kin sütkérezik a napon, most raktam ki.<br />Bizakodom,hogy lesz olyan szép mint a fotódon.<br />A szirupban úgy mutatott mint a képen.<br />Nagyon várom az eredményt.Marcsihttps://www.blogger.com/profile/11203138550284409804noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4150538261036935089.post-30798141169509935482011-07-16T14:09:34.846+02:002011-07-16T14:09:34.846+02:00marisz57: remélem sikerülkipróbálni, majd jelezz v...marisz57: remélem sikerülkipróbálni, majd jelezz vissza hogy sikerült.<br /><br />duende: épp az imént gyönyörködtem megint a blogodban, talán még ma készítek is tőled valamit, nagy fun-od vagyok rendületlenül :) szóval nagyon örülök, ha tetszik a recept!<br /><br />Adél: a 10 g citromsav helyett használhatsz 10 ek facsart citromlevet, ez kb. 1,5 dl.Elifhttps://www.blogger.com/profile/18159685017802285792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4150538261036935089.post-84800616676327228212011-07-16T13:15:09.435+02:002011-07-16T13:15:09.435+02:00Nagyon-nagyon jó! Köszi a receptet!
Csak egyetlen ...Nagyon-nagyon jó! Köszi a receptet!<br />Csak egyetlen kérdés: olyankor mi a megoldás, ha felénk nem beszerezhető a citromsav?Adél (Afraa)https://www.blogger.com/profile/17329166731343345341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4150538261036935089.post-76111102970176698452011-07-16T11:38:39.117+02:002011-07-16T11:38:39.117+02:00Fantasztikus, köszönjük szépen a receptet! Imádom ...Fantasztikus, köszönjük szépen a receptet! Imádom a török konyhát, kultúrát, embereket. :)duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4150538261036935089.post-56761181974648795232011-07-16T08:20:54.106+02:002011-07-16T08:20:54.106+02:00Ezt a receptedet vártam! Remélem, összetudok még s...Ezt a receptedet vártam! Remélem, összetudok még szedni egy főzetre való barackot. Köszönöm.marisz57https://www.blogger.com/profile/13621747415690644493noreply@blogger.com